Szeretettel köszöntünk minden kedves Anyukát és Apukát a honlapunkon!

 

Az Aranyalma családi napközink Zugló kertvárosában tiszta, jó levegőjű környezetben és könnyen megközelíthető helyen található. Az épületet parkosított udvar veszi körül, mely lehetőséget ad a felszabadult és biztonságos játékra, mozgásra. Jó időben hűvös, árnyékos helyen tölthetnek el tartalmas játékidőt a gyermekek, eső esetén az alagsorban kialakított játszószoba biztosítja a mozgásigényük kielégítését.                                                                                                                                  

Barátságos, tágas szobák várják a gyermekeket koruknak megfelelő építő és fejlesztő játékokkal felszerelve, Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kis létszámú csoportjainkban egyénre szabottan foglalkozunk minden gyermekkel, hiszen minden gyermek külön egyéniség. A változatos tevékenységi formákat játékos keretek között biztosítjuk pedagógusokkal és dajkákkal, akik olyan szeretetteljes légkört teremtenek, hogy a szülő a munkahelyén, a gyermek a bölcsődében - óvodában nyugalomban és biztonságban érezze magát, ezzel megteremtve a gyermek számára a harmónikus és sokoldalú fejlődést.

 

Elsődleges célunk az érzelmi biztonság kialakítása,ezért a családdal való együttműködés kiemelten fontos számunkra.A szülőkkel "karöltve" szeretnénk résztvenni a napközinkbe járó gyermekek nevelésében.A családi nevelés értékeit,hagyományait és szokásait tiszteletben tartva ,lehetőség szerint erősítve gondoskodunk a gyermekek sokoldalú fejlesztéséről.